yuccies spaarprogramma

Nieuw in 2020 is dit online spaarprogramma van Yuccies. Yuccie komt van young urban creatives en de term is bedacht door de New Yorker David Infante.

Wanneer ben je een yuccie? Het is een kruising tussen een yuppie en een hipster. De creatieveling die ook nog eens veel geld verdiend, zo zou je het kunnen omschrijven.

Yuccies zijn veel te vinden op sociale media, waar ze proberen heel veel geld te verdienen. Daarom hebben ze veel volgers en zijn het ook de influencers van deze jonge generatie. Ze willen een luxe leventje leiden in een loft of een penthouse.

Terwijl de hipster gemakkelijk te herkennen was aan de kledingstijl en de mannen met baarden, is de yuccie moeilijker te herkennen. Ze dragen wel dure kleding en sommige mannen hebben nog een baard. Je kunt ze vinden achter een laptop in bijvoorbeeld een hippe koffiebar.

De naam van dit spaarprogramma is dus yuccies geworden en zij werken samen met grote aanbieders zoals Bol.com, Body & Fit, HEMA, Thuisbezorgd, Greetz en Albert Heijn.

Het gaat om de online winkels van deze aanbieders. Als je je aanmeldt bij het programma krijg je gelijk 3 euro cashback. Bovendien ontvang je mails met voordelige aanbiedingen, zodat je ook weer geld bespaard.

Verder is het net gelanceerd en zal de tijd nog moeten uitwijzen hoe succesvol dit spaarprogramma is. Het kan in ieder geval geen kwaad om je aan te melden en de eerste 3 euro meteen te verdienen!